Aqualad: Postava z milovaného DC seriálu dostane vlastní projekt. Produkovat bude Charlize Theron

 


Syn Black Manty bude mít vlastní sérii na HBO Max. 

Pokud jste fandové DC komiksů, jistě znáte postavu jménem Aqualad. V komiksu existují dvě osoby, které tohle jméno používají. Prvním je Garth a dalším je Jackson Hyde/Kaldur'ahm.

A právě druhý zmíněný bude mít vlastní seriál na streamovací službě HBO Max. Jako inspirace poslouží komiks You Brought Me the Ocean od tvůrců Alexe Sancheze a Jula Maroha, ovšem je na místě připomenout, že Jackson je jednou z mála postav, která se nezrodila v komiksu. Tento Aqualad se představil v milované animované sérii Young Justice a to v roce 2010.

Jackson je synem padoucha Black Manty, ale on se rozhodl nekráčet ve stopách svého otce a stal se superhrdinou (později dokonce novým Aquamanem). 

Nový seriál bude hraný, délka epizod bude jedna hodina a žánrově půjde o kombinaci komedie a dramatu. Bude se jednat o takzvaný origin příběh, tedy zjistíme, jak se z Jacksona stal Aqualad. 

Série bude sledovat Jacksona na střední škole, který se pomalu začne odhalovat své schopnosti. Tvůrci se pak budou držet předlohy a Aqualad bude i v hrané verzi gayem.

Datum premiéry, režisér nebo herci, nic z toho není známo, ale byla odhalena jména producentů, budou to Charlize Theron, A.J. Dix, Beth Kono a Andrew Haas.

Zdroj: Variety, DC Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat