Po kritice Disney+ vrátil do seriálu Punisher poctu Stanu Lee. A proč dojde ke střetu Wakandy a Atlantidy


Komiksové střípky.

Streamovací služba Disney+ v poslední době vyvolala určitou kontroverzi. Nejdříve proto, že zmírnila násilí v seriálu Falcon & Winter Soldier a následně kvůli skutečnosti, že ze seriálu Luke Cage odstranila poctu zesnulému herci jménem Reg E. Cathey a ze série Punisher zmizela vzpomínka na Stana Lee

SOUVISEJÍCÍ: Z PUNISHERA ZMIZELA POCTA STANU LEE

To se mnohým lidem nelíbilo a dali to samozřejmě hlasitě vědět na internetu. A Disney si toho očividně všiml, protože se pocty oběma osobnostem do seriálů vrátily a snad už tam zůstanou. 

V první řadě není jasné, proč Disney vzpomínky odstranil, ale očividně to nebyl krok, který by vyvolal nadšení a je dobře, že společnost uznala svou chybu. 

Zřejmě kvůli Iron Heart

Spekuluje se o tom, že ve filmu Black Panther 2 (premiéra 10. 11. 2022) bude představen Namor a Namora z Atlantidy a právě tahle tajemná podmořská země se dostane do sporu s Wakandou. A zřejmě byl odhalen důvod. 

Podle všeho bude spouštěčem konfliktu vynález Riri Williams/Ironheart (Domique Thorne). Detaily nejsou zatím známy, ale dá se odhadovat, že Riri přijde s něčím, co by pravděpodobně mohlo vést k odhalení/ohrožení Atlantidy a to se jistě říši, která se skrývá před zraky zbytku světa líbit nebude.

Zdroj: TheDirectMurphy's Multiverse, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat