Doctor Strange 2: Představitel milované postavy promluvil o svém cameu

Jaké to bylo? POZOR, SPOILERY!!!

Už dlouhou dobu před premiérou se mluvilo o tom, že ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) uvidíme Profesora X (Patrick Stewart). A později to už i vcelku jasně naznačovaly upoutávky. Nebylo tak překvapením, že jsme se ho opravdu dočkali. 

Nebyla to ale verze, kterou si pamatujete z filmové série X-Men, ovšem tahle varianta spíše odkazovala na Profesora X, který byl k vidění v kultovním animovaném seriálu X-Men z devadesátých let minulého století (ten se dočká nových dílů). 

SOUVISEJÍCÍ: PATRICK STEWART PROMLUVIL O BUDOUCNOSTI PROFESORA X

Jasné to bylo především z jeho žlutého vznášejícího křesla, o kterém herec prohlásil, že z něj byl vyděšený, když ho uviděl poprvé, ale nakonec si s oním "monstrem" poradil. A dál dodal:

"... Byl to velmi velmi odlišný svět od filmů X-Men, s tím, že se na něj samozřejmě sem tam objevil nějaký odkaz. Ale byl jsem opravdu opravdu šťastný. Byl to asi den a půl práce. Bylo to naprosto odlišné prostředí, než ve kterém jsem byl ve filmech X-Men. A stejně jako v případě Picarda jsem za to byl za to vděčný, protože si myslím, že to bylo osvěžující ve srovnání s tím, kým [Profesor X] byl a jaké měl vztahy k ostatním. Stejně jako v případě Star Trek: Picard jsem si nebyl nejdříve úplně jistý, zda je moudré do toho jít. S ohledem na to, že byl Logan tak působivý film a viděli jsme [Profesora X] zemřít v náručí Hugha Jackmana. Ale když  jsem v pondělí večer viděl [druhého Doctora Strange] byl jsem za to velmi rád a jsem velmi pyšný, že jsem toho součástí."

Sám Patrick v jiném rozhovoru naznačil, že nevylučuje návrat Profesora X, ale těžko říct, jestli ho nadále bude hrát on, nebo se dočkáme jiné variaty s odlišným hercem. To už je na rozhodnutí Marvelu.

Zdroj: Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat