Objeví se hororová královna Jamie Lee Curtis ve Strážcích Galexie Vol. 3? Ti jsou mimochodem dotočeni. A je tu šance na návrat Profesora X, myslí si Patrick Stewart

 


Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

A je to, Strážci Galaxie Vol. 3 (premiéra 4. 5. 2023) jsou oficiálně dotočeni. Oznámil to režisér James Gunn. Samozřejmě to neznamená, že je film hotov, určitě dojde na dotáčky a přetáčky a slušné množství času zabere vytvořit digitální triky atd., ale hlavní jádro filmu je hotovo. 

SOUVISEJÍCÍ: ELIZABETH OLSEN PROMLUVILA O BUDOUCNOSTI SCARLET WITCH

V souvislosti s touhle komiksovou podívanou se začalo mluvit o tom, že by se v ní měla objevit herečka Jamie Lee Curtis, která je známá například z hororové filmové série Halloween. 

Její přítomnost by jistě udělala radost mnohem lidem, ale bohužel režisér James Gunn reagoval jasně a na to, zda Jamie v dalších Strážcích Galaxie uvidíme odpověděl stroze: "Ne."

Nadějně naopak zní vyjádření Patricka Stewarta. Ten se jako varianta Charlese Xaviera/Profesora X vrátil ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) a samozřejmě se diskutuje o tom, zda ho uvidíme i v budoucnu. Co na to Patrick?

"V posledním [filmu], který jsme natočili s Hughem Jackmanem (představitel Wolverina, pozn. redakce) jsme byli velmi velmi odlišní lidé ve srovnání s postavami, se kterými jste se setkali v prvních filmech X-Men. Myslím, že to uzavřelo příběh pro mou a Hughovu postavu velmi efektivně. Ale svět komiksů je mnohem větší, než jsem si dokázal představit. Je možné a pravděpodobné, že se [Profesor X] znovu objeví. Nečekal jsem, že si znovu zahraji Jean-Luc Picarda (legendární postava ze seriálů universa Star Trek, pozn. redakce), ale je tu možnost, že se profesor Xavier znovu objeví."

Profesor X se objeví určitě, ale otázkou je, jestli ho znovu ztvární Patrick, nebo nový herec...

Zdroj: Twitter, EW, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat