Neviděl jsem celý seriál WandaVision, přiznal režisér Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. A startovní tržby jsou jedny z nejlepších v historii Marvelu


 Filmu se daří.

Marvelovské projekty jsou více či méně propojeny, takže se předpokládá, že pokud jdete do kina už máte nějaký přehled o jiných marvelovkách. Dvojnásob to platí v případě Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022), protože úzce navazuje na seriál WandaVision. Je tak určitě překvapením to, že režisér druhého Strange Sam Raimi celý seriál WandaVision neviděl:

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA DRUHÉHO DOCTORA STRANGE. JE TO HOROROVÉ, BRUTÁLNÍ A ZLOMOVÉ

"Nejsem si jistý, jaký časový harmonogram měla WandaVision nebo jestli ho nějak upravovali. Vím jen to, že v polovině nebo ve třech čtvrtinách psaní našeho scénáře jsem poprvé slyšel o tomto seriálu, který natáčeli a že bychom na něj měli navázat. Proto jsme si museli skutečně nastudovat, co se děje ve WandaVision s ohledem na to, aby se to správně prolínalo a fungovala dynamika vývoje postav. Nikdy jsem neviděl celou WandaVision, viděl jsem jen klíčové momenty některých epizod, o kterých mi bylo řečeno, že přímo ovlivňují náš příběh."

Je to trošku nečekané, ale na druhou stranu, pokud viděl důležité scény, i s tím se dá pracovat a byť má příběh druhého Doctora Strange určité rezervy, tak to není primárně způsobeno tím, že by nerespektoval události z marvelovské série pro Disney+.

Co režiséra určitě velmi těší, že druhý Doctor Strange je hodnocen veskrze dobře a podle očekávání se mu daří i finančně. Ze čtvrteční předpremiéry v severoamerických kinech si film odnes 36 milionů dolarů, což je čtvrtý nejlepší výsledek z marvelovských projektů vůbec (lépe na tom byli jen třetí a čtvrtí Avengers a Spider-Man: Bez domova). 

Očekává se, že tržby za první víkend by mohl být někde mezi 165 až 205 miliony dolarů, což by byl rozhodně velký úspěch.

Zdroj: Rolling StoneTheDirect, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat