Elizabeth Olsen přiznala, že role Scarlet Witch jí zabránila v natáčení projektů, o které stála. A co říká původní představitel Reed Richardse na svého nástupce?

 Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Elizabeth Olsen ztvárňuje už poměrně dlouho Wandu Maximoff/Scarlet Witch v Marvelovském filmovém universu a je to samozřejmě životní příležitost, ale současně to nepřekvapivě vedlo k tomu, že kvůli závazkům k Marvelu musela herečka odmítat další zajímavé nabídky, což může být mrzuté a pro Elizabeth očividně je:¨

SOUVISEJÍCÍ: BRUTÁLNÍ SMRT Z DRUHÉHO STRANGE BYLA JEŠTĚ DRSNĚJŠÍ, NEŽ JSME SI MYSLELI

"Přišla jsem o možnost přijmout určité práce, o kterých jsem si myslela, že jsou víc v souladu s tím, co bych si jako divák v publiku užila. Měla jsem tuhle pracovní jistotu, ale přicházela jsem o záležitosti, u kterých jsem měla pocit, že více reprezentují to, kým jsem. A čím více jsem se tomu vzdalovala, tím méně [často] mě pro [další podobné projekty] zvažovali."

Samozřejmě je ale herečka vděčná za to, že mohla působit u Marvelu a úplně nevylučuje, že by v tom pokračovala, ovšem jen v případě, že by šlo o povedený příběh. 

Zatím není jasné, jaká je budoucnost Scarlet Witch, ale bylo by překvapením, pokud by se v nějaké formě nevrátila.

Mr. Fantastic o Mr. Fantasticovi

A stejně tak by bylo překvapením, pokud bychom znovu neviděli Johna Krasinskiho. Ten se ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) objevil v roli Reeda Richardse, šlo o vysněný casting mnoha fanoušků, ale není jasné, jestli šlo o jednorázové cameo, nebo se John vrátí. A spousta lidí je pro, protože mu tahle postava prostě sedí. Myslí si to i představitel Reeda z nezveřejněného filmu Fantastická čtyřka z roku 1994 Alex Hyde-White:

"No, nebylo to překvapení. Spekulovalo se o tom už nějakou dobu. Je to vzrušující! Dokázal, že je skvělý vypravěč a herec pro hlavní role a producent a režisér. Krasinski je síla, se kterou se musí počítat, užívá si vyprávění příběhu a je to skvělý vůdce. To jsou i vlastnosti Reed Richardse."

Nezbývá než doufat, že se John vrátí a s ním i jeho manželka Emily Blunt, která byla původně zvažována do role Black Widow, ale teď se doufá, že ztvární Susan Storm, choť Reeda Richardse.

Zdroj: The New York Times, THR, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat