Sam Raimi nemá zájem točit Spider-Mana s Tomem Hollandem

 


Proč ne?

Režisér filmové trilogie Spider-Man s Tobeyem Maguire Sam Raimi se nedávno vrátil do komiksových vod s marvelovkou Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022). Samozřejmě tak vystává otázka, zda by nechtěl natočit čtvrtý díl Spider-Mana s Tobeyem, po kterém fandové volají nebo například dohlédnout na taktéž čtvrtý film Spider-Man s Tomem Hollandem.

SOUVISEJÍCÍ: ZLOMOVÁ, MRAZIVÁ A BRUTÁLNÍ, TAKOVÁ JE MARVELOVKA DOCTOR STRANGE V MNOHOVESMÍRU ŠÍLENSTVÍ

Sam se nedávno vyjádřil a ani jedna možnost nevypadá příliš pravděpodobně:

"Miluji [Spider-Man:] Bez domova. Myslím si, že to byla pro diváky naprostá jízda. Dav, se kterým jsem to sledoval dával najevo své nadšení a mělo to skutečné srdce. Bylo skvělé vidět znovu mé staré známé. Miluji Spider-Mana. A miluji v téhle roli Toma Hollanda. [Ale] pokud bych udělal film Spider-Man, muselo by to být pravděpodobně s Tobeyem, jinak by mi zlomil vaz. Aktuálně nemám žádné plány na natočení Spider-Mana 4. A s novou sérií Spider-Man mají takový úspěch, že si nejsem jistý, jestli k tomu dojde, nebo ne. Netlačil jsem na to."

Uvidíme, jak situaci ovlivní úspěch druhého Doctora Strange, který má veskrze pozitivní recenze (i když se samozřejmě brblalové najdou) a skvělé zisky více než 530 milionů dolarů celosvětově. 

Zdroj: Los Angeles Times, Marvel Studios/Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat