Ve druhém Doctoru Strangeovi se mohl objevit Deadpool. A padouch Gorr z Thor: Láska jako hrom prý vypadá děsivě


 Komiksové střípky.

Už je to nějaký ten pátek, co se Disneymu podařilo získat společnost Fox a s ní i práva na postavy jsou jsou Deadpool, ale ten se zatím v Marvelovském filmovém universu neobjevil (Marvel patří také Disneymu).

SOUVISEJÍCÍ: FIGURKA UKAZUJE VZHLED PADOUCHA Z THOR: LÁSKA JAKO HROM

Uvažovalo se o něm pro film Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) a jak se ukázalo, tak i pro Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022). Potvrdil to spoluscenárista Michael Waldron:

"Ano, mluvili jsme o tom. Vlastně mám pocit, že v případě tohoto filmu jsme mluvili o všem. Bylo by šílené se o tom nezmínit, ale nakonec jsme neměli pocit... Neměli jsme pocit, že je to na správná doba. Ale ano, samozřejmě jsme o tom diskutovali."

Situace je tedy aktuálně taková, že se počítá se třetím filmem Deadpool, ale podle některých zdrojů na něj Marvel nespěchá. Dobrou zprávou ale je, že by neměla být snížena přístupnost a mělo by jít opět o podívanou, na kterou se omladina oficiálně do kina nedostane.

Půjde z něj hrůza

Ve film Thor: Láska jako hrom (premiéra 7. 7. 2022) se představí padouch Gorr the God Butcher a toho ztvární Christian Bale. Zatím se objevily jen kreslené obrázky téhle postavy, ovšem pár šťastlivců prý vidělo fotografie z filmu a popisují Gorra tak, že vypadá jako vystřižený z noční můry, je naprosto děsivý a bizarní. Ostatně, v případě někoho, kdo vraždí bohy se dá očekávat, že nebude působit zrovna přátelsky a mile.

Zdroj: ComicBookJohn Campea Show, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat