Doctor Strange 2: Brutální smrt z filmu byla ještě drsnější než se na první pohled zdálo. A fotografie postavy z potitulkové scény

 


Tvůrci se nedrželi zpátky. POZOR, SPOILERY!!!

Ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) se z Wandy Maximoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) stala čistokrevná záporačka, která neměla žádné zábrany, pokud jde o vraždění. To poznali na vlastní kůži i členové mocného týmu superhrdinů Illumiati, kdy je Scarlet Witch velmi brutálně povraždila. Posledním, kdo jí stanu v cestě byl Profesor X (Patrick Stewart). Wanda a Profesor X se utkali v "psychickém světě", kdy zvítězila Wanda, která Profesorovi zlomila vaz. Nebo to tak v kině vypadalo. Ovšem, někteří lidé zpomalili daný moment a byl ještě násilnější, než se zdálo. Scarlet Witch totiž nezlomila Profesorovi X vaz, ale roztrhla mu hlavu. 

SOUVISEJÍCÍ: KDO JE ONA TAJEMNÁ POSTAVA Z POTITULKOVÉ SCÉNY DRUHÉHO DOCTORA STRANGE

Je velmi překvapivé, co se režisérovi Samu Raimi podařili "propašovat" do filmu, který má přístupnost PG-13. Není divu, že má druhý Doctor Strange pověst zatím nejvíce brutální marvelovky. Výše zmíněný moment to jen potvrzuje. 

Clea o sobě dává vědet

Jak jsme u marvelovek zvyklí, dočkali jsme se i nyní potitulkových scén. V té první byla k vidění tajemná postava, která nabídla Doctoru Strangeovi (Benedict Cumberbatch) pomoc s tím, že dochází k prolnutí dvou dimenzí. Šlo o Cleu (Charlize Theron) a právě ta je k vidění na fotografii, kterou zveřejnila právě Charlize. 

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat