Nechtěl jsem, aby byl čtvrtý Thor dalším Ragnarokem, upozornil tvůrce. A jak to bude se Scarlet Witch? Na to odpovídal scenárista

 


Komiksové střípky.

Thor: Láska jako hrom (premiéra 7. 7. 2022) bude už druhým dílem po Thor: Ragnarok (2017), na který dohlédne Taika Waititi. A ten prohlásil, že nechce, aby z Lásky jako hrom byl jen další Ragnarok:

SOUVISEJÍCÍ: ČTVRTÝ THOR VYPADÁ NA PAPÍŘE TRAPNĚ, JE SI VĚDOM REŽISÉR. A SLOVO LÁSKA Z NÁZVU SE NEMUSÍ TÝKAT THORA A JANE

"Co jsem nechtěl, bylo natočit jen další Ragnarok, protože to už bylo uděláno. Potřeboval jsem pro sebe něco více zajímavého, abych udržel celou tu věc lákavou a ujistil se, že se cítím kreativně stimulovaný. Napadlo mě, co bych v případě téhle série nejméně čekal?"

A to byla motivace k tomu, aby se ve filmu ukázal Russell Crowe v roli Dia, vládce Olympu. Jaký part ve filmu sehraje, to zatím není jasné (spekuluje se spíše o cameu, kdy bude čelit záporáku Gorrovi), to se dozvíme za pár měsíců.

Co by se spousta lidí také ráda dozvěděla je, co se stalo s Wandou (Elizabeth Olsen) v závěru Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022). Podle všeho se obětovala, aby zničila Darkhold a zemřela, ale mnozí tomu nevěří. Co na to spoluscenárista Michael Waldron?

"Myslím, že je to o tom, jak si to kdo vyloží. Provedla určitý druh oběti, který zničil Darhold ve všech vesmírech, což ochrání Wandu v každém vesmíru, aby nebyla svedena Darkholdem. Jestli je mrtvá, nebo ne, to uvidíme. Vím, jaké to je milovat postavu, kdy nechcete, aby zmizela a nesnášíme, když dělá špatné věci. To je součást zábavy a díky tomu, jste do toho vtaženi."

Upřímně by bylo překvapením, pokud by se Scarlet Witch nevrátila, ale otázkou je kdy a v jaké formě.

Zdroj: EW, Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat