Thor 4: Na papíře film vypadá ujetě a nebuďte si jistí, že slovo láska odkazuje na vztah Thora a Jane, naznačil režisér a scenárista Taika Waititi

 


Bude to jízda, to je jisté.

Taika Waititi má svérázný filmařský styl, což je patrné i z filmu Thor: Ragnarok (2017) a unikátně působí dle traileru i pokračování Thor: Láska jako hrom (premiéra 7. 7. 2022), které dostal na starosti opět Taika. 

SOUVISEJÍCÍ: PŘÍTOMNOST MIGHTY THORA BUDE PRO THORA ÚLET

A ten si je vědom toho, že je tahle komiksovka unikátní:

"Je to fantastický film... Nesnažím se kontrolovat své filmy nebo to, jakým způsobem se vyvinou... Nechám je, aby se mi svým způsobem samy vyjevily. A pokud jde o tento film, říkám si o něm něco jako, 'Hele, je to ještě lepší, než to, co jsem měl původně v plánu.' Pokud jde o styl, tak je to takové, jaké jsem doufal. Chtěl jsem ocenit jednu věc, vůči které jsem byl vždy trochu ostražitý a prozkoumat myšlenku lásky a ukázat postavy, které v ni věří... Na papíře to na mě působí ujetě, ale je tu způsob jak dělat skvělé věci se skvělými postavami a současně nabídnout něco, co fandové nikdy v superhrdinském filmu nechtěli, což jsou lidé, kteří mluví o lásce a líbají se. Domnívám se, že většina lidí předpokládá, že milostný příběh se zaměří na Chrise a Natalii (Christ Hemsworth a Natalie Portman, představitelé Thora a Jane Foster/Might Thora, pozn. redakce)... Nemůžu vám ovšem slíbit, že to co si lidé myslí se ve filmu skutečně stane."

Rozhodně zajímavé tvrzení, třeba ona ústřední láska nebude k další osobě, ale možná k myšlence, místu nebo sama k sobě, kdoví, s čím Taika přijde, možné je cokoliv, protože víme, že se nebojí riskovat.

Zdroj: Empire, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat