Mortal Kombat 2: Je nepředvídatelný, prozradil o příběhu tvůrce

 


Snad v dobrém slova smyslu. 

Po extrémně dlouhém čekání jsme se konečně v minulém roce dočkali třetího hraného filmu Mortal Kombat. A ne, nebylo to špatné, byla to brutální jízda, která ale měla své rezervy a to i po příběhové stránce. 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA DLOUHO OČEKÁVANÝ TŘETÍ MORTAL KOMBAT

Přestože jsem velký fanda Mortal Kombat, nevadilo mi, že se děj zaměřil dobu před turnajem a nemapoval samotné klání, byl to originální nápad, ale určité příběhové linky by si ještě péči zasloužily.

Zdá se, že si to přiznali i tvůrci, protože nový scenárista Jeremy Slater (Moon Knight) prozradil:

"Je to zatím opravdu zábava. Jsme zhruba v polovině scénáře. Spolupracuji velmi úzce s režisérem a studiem a lidmi z videoher a myslím si... o samotném příběhu nemůžu nic říct, ale myslím si, že se rozhodně poučili z minula, pokud jde o 'Tohle je něco, na co fandové reagovali a tohle je něco, co lidé měli na filmu rádi a tohle je něco, co nefungovalo tak dobře, jak jsme doufali.' Takže to vidíme jako šanci vzít to, co v případě prvního filmu fungovalo a udělat to ještě lépe a poskytnout publiku ještě více a natočit něco, co je neuvěřitelně uspokojivé a opravdu vzrušující a nepředvídatelné."

Druhý film se zaměří už na samotný turnaj, tak doufejme, že to nejsou od Slatera "povinné" pochvaly, ale filmaři se opravdu poučili. Datum premiéry zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: TheDirect, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat