Objeví se Scarlet Witch v seriálu Agathy Harkness? A fotky ze třetích Strážců zřejmě odhalili jednu zajímavou planetu


 Komiksové střípky. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

V seriálu WandaVision se představila mocná kouzelnice Agatha Harkness (Kathryn Hahn) a velmi rychle si získala velkou popularitu, což vedlo k oznámení jejího vlastního seriálu. Vystává tak otázka (bez ohledu na to, co se odehrálo v Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství), zda se v minisérii objeví i Wanda Maximoff/Scarlet Witch. 

SOUVISEJÍCÍ: FOTKA Z NATÁČENÍ TŘETÍCH STRÁŽCŮ NAZNAČUJE PŘÍTOMNOST MOCNÉ BYTOSTI

Co na to její představitelka Elizabeth Olsen?

"Chci říct, že s Hahn bych natočila cokoliv. Tím je míněno, že ne, pokud vím, neobjevím se v tom. Ale tuhle ženskou opravdu miluji. Je tak zábavná a [natáčení] celého seriálu byl plné zábavy, bylo to skvělé. 

Nicméně Elizabeth očekává, že se k Marvelu vrátí:

"Pokud jde o mě, došla jsem k závěru, že mě budou znovu chtít. Nevím, v jaké rozsahu, ale doufám, že se vrátím."

Těžko říct, jestli se Scarlet Witch vrátí, Marvel zatím mlčí, ale bylo by překvapením, pokud by cesta téhle zajímavé postavy skončila. 

Je to Counter-Earth?

Ve třetím filmu Strážců Galaxie uvidíme zatím nejmenované členy týmu naposledy, to už je známo. Ale očividně to bude rozloučení ve velkém stylu, což je jasné z materiálů, které se objevují. Nyní jsou to například fotografie, které ukazují specifický jazyk a podle všeho je na policejním autě nápis Counter, což mnohé vede k domněnce, že se dočkáme takzvané Counter-Earth. 

Tu vytvořila postava High Evolutionary  (která by se také měla ve filmu objevit) s tím, že se podobá "standardní" Zemi, ale High Evolutionary chtěl, aby jeho verze byla "čistější" a zvířata a lidé byli více vyvinutí. Experiment se ale nepovedl tak, jak High Evolutionary doufal (byť mu pomáhala dokonalá bytost Adam Warlock). Counter-Earth se velmi podobala "standardní" Zemi, ale určité věci se lišily, například chyběli superhrdinové. Vzniklo ještě několik Counter-Earth, ale dá se předpokládat, že pokud ji ve Strážcích Galaxie uvidíme, pak to bude ta, za kterou stojí High Evolutionary.

Film bude mít premiéru 4. 5. 2023.

Zdroj: Good Morning America, Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat