Jak reaguje hvězda Doctora Strange na nenávistné komentáře. A další upoutávka na Ms. Marvel

 


Komiksové střípky.

Premiéru Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) máme za sebou a byť ne každému sedlo trošku jiné pojetí, tak obecně jsou názory veskrze pozitivní a finanční výsledky skvělé. Chvály se dočkala také Xochitl Gomez, která ztvárňuje Americu Chavez, postavu, která dokáže prorazit otvory mezi vesmíry. 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA DRUHÉHO DOCTORA STRANGE

Ta je v komiksu lesbické orientace a ve filmu bylo ukázáno, že má dvě maminky. Tahle scéna trvala jen několik vteřin, ale přesto je kvůli tomu v některých zemích takhle marvelovka zakázána (Disney odmítl daný moment vystřihnout, což je dobrý krok, jinak by si každý stát mohl diktovat, co ve filmu chce a nechce vidět). 

Za to se ale na Xochitl snesla kritika, kdy ji někteří obviňovali, že kvůli ní neuvidí druhého Strange (za což ale ona nemůže) a zaznívaly opravdu nepěkné věci. Co na to mladá herečka říká?

"Pro mě je důležitá pozitivita a kreativita, [ale] někdy to nelze úplně ignorovat. Jsem vděčná za to, že mám velmi podporující fanoušky, kteří jsou mnohem hlasitější a nadšenější než hateři. A to je opravdu důležité, protože mě sleduje spousta mladých lidí a já jim mohu ukázat, že se dějí určité věci a je lepší zůstat silný a posouvat se kupředu."

Není asi příjemné v tak mladém věku čelit vlně útoků, ale Xochitl to očividně zvládá. 

Brzy se mimochodem představí další nová mladá marvelovská hrdinka a to Ms. Marvel, která dostala vlastní seriál na streamovací službě Disney+. Ten bude mít premiéru 8. 6. 2022 a máme tu novou upoutávku, která ukazuje upravené schopnosti hlavní hrdinky v podání Iman Vellani. Ty neodpovídají tomu, co jsme viděli v komiksu, ale spíše se zdá, že se tvůrci inspirovali u Green Lanterna. Ne všichni jsou z toho nadšeni, ale samozřejmě to neznamená, že seriál nebude zábavný.

Zdroj: USA Today, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat