Benedict Cumberbatch zavzpomínal na to, když se z něj v Avengers stal Iron Man. V Moon Knightovi mělo být cameo z Eternals. A zajímavá fotka ze třetích Strážců


 Komiksové střípky.

V Avengers: Infinity War (2018) jsme se měli dočkat scény, kde si na sebe Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) měl vzít brnění Iron Mana. Nešlo o spekulaci, daný moment byl dokonce natočen, ale do finálního sestřihu se nedostal. To některé fandy zklamalo, ale co si o tom myslí Benedict?

"Byl to úžasný moment a myslím si, že by [jméno] dopadlo lépe než 'Iron Strange' nebo 'Doctor Man' nebo 'Strange Man'. Určitě by to dopadlo lépe. Mít na sobě něco [z tohoto brnění] bylo opravdu opravdu opravdu skvělé. Rád bych viděl, co dokáže kombinace magie a technologie. Sem s tím."

Těžko říct, jestli se něčeho podobného v budoucnu dočkáme, ale v Marvelovském filmovém universu je možné téměř vše. 

SOUVISEJÍCÍ: DRUHÝ STRANGE JE UJETÝ, BRUTÁLNÍ A ZLOMOVÝ

Třeba různá camea. Těmi není seriál Moon Knight úplně prošpikován, tvůrci sami upozornili, že série není extrémně propojena se zbytkem marvelovských projektů, ale určité odkazy se v sérii dají najít. A měli jsme se dočkat i camea postav z Eternals (2021). Prozradil to výkonný producent a hlavní scenárista Jeremy Slater:

"Snažil jsem se velmi intenzivně dostat do seriálu Eternals, protože jsem kamarád s Kumailem Nanjiani... Chtěl jsem něco z Kinga. V jednu dobu jsme měli v plánu flashback, který by ukazoval Khonsuhovy avatary ve starověkém Egyptě, Ammit by byla pod zámkem a objevil by se Alexandr Veliký a podobné věci. Viděli byste něco jako avatara, který spojí síly s Eternals. Byla to opravdu zábavná scéna, ale znovu připomínám, že bylo velmi drahé vytvořit starověký Egypt a přivést tři nebo čtyři Eternaly a mít tuhle velkou akční scénu."

Škoda, zní to slibně, ale přestože se cena jedné epizody marvelovských seriálů odhaduje na cca 25 milionů dolarů, nemůžou si tvůrci dovolit úplně vše.

Ten rozhodně nemá IQ tykve

Ve třetích Strážcích Galaxie (premiéra 4. 5. 2023) si zahraje také herec Chukwudi Iwuji, se kterým režisér/scenárista James Gunn pracoval na skvělém seriálu Peacemaker. Neví se koho si zahraje, ovšem tipuje se, že by to měla být postava známá jako High Evolutionary.

Jde o Herberta Edgara Wyndhama, britského vědce, jehož inteligence dokáže konkurovat i extrémně moudrým bytostem z jiných planet, kromě toho má brnění poskytující velmi vysokou úroveň ochrany a aby toho nebylo málo, disponuje množstvím schopností jako je nadlidská síla, generování silového pole, zvládá manipulovat hmotou na molekulární úrovni a je také nesmrtelný. Plus patří k nejlepším genetikům v marvelovském universu. 

To, že ho ve filmu ztvární Chukwudi sice oficiálně stále potvrzeno nebylo, ale teď se objevil obrázek z natáčení třetích Strážců, který ukazuje, že se High Evolutionary na 99 % dočkáme.

Zdroj: BBC RadioThe Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat