Moon Knight: Tvůrci uvažovali, že v seriálu uvidíme Black Knighta v kostýmu


 Bylo by to fajn.

Seriál Moon Knight nebyl extra provázaný se zbytkem Marvelovského filmového universa, ale pár odkazů na jiné projekty v něm bylo. A uvažovalo se i o cameu některých členů týmu Eternals (2022), což nevyšlo z finančních důvodů. Tvůrci ale přemýšleli i o tom, že by se objevila jiná postava z filmu Eternals a to Dane Whitman/Black Knight v podání Kita Haringtona. Ani to se ale nestalo. Proč ne, to vysvětlil scenárista Jeremy Slater:

SOUVISEJÍCÍ: V MOON KNIGHTOVI MĚL BÝT FLASHBACK S ČLENY TÝMU ETERNALS

"Trochu jsme mluvili o Danu Whitmanovi, protože pracuje v historickém muzeu a mohlo tak jít o přirozené setkání. Měl jsem pocit, že pokud bychom měli Kita Haringtona a on se neobjevil v kostýmu a nezapojil se do akce, byl bych jako fanda naštvaný... V prvních dvou epizodách ale nebyl v příběhu prostor pro to, aby se oblékl do kostýmu a hrál Black Knighta, takže jsme se nakonec rozhodli, že by tohle spojení nedávalo smysl. Ale určitě to bylo něco, o čem jsme několik dní mluvili. Pokud by se ukázal, chtěl bych ho vidět jako Black Knighta. Jestliže by došlo jen k tomu, že by prošel kolem a řekl, 'Ahoj Stevene,', který by odpověděl, 'Ahoj, profesore Whitmane!' To by na mě působilo jako vyhozené peníze, které by se zaplatily za to, že bychom měli Kita Haringtona."

I takové cameo by asi mnohé potěšilo, ale pravdou je, že pokud by Moon Knight a Black Knight spolupracovali, bylo by to mnohem zábavnější. Bohužel k tomu ale nedošlo a Black Knight se objeví až v některých budoucích projektech.

Zdroj: ComicBook, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat