Doctor Strange 2: Nelíbí se nám, co jste ve filmu udělali s Wandou, stěžují si někteří fandové. Co na to říká scenárista?

 


Michael Waldron se vyjádřil ke kritice. POZOR, SPOILERY!!!

Pokud jste neviděli seriál WandaVision a rovnou se vrhli na sledování Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022), mohli jste být zmateni z toho, že se z Wandy Maximoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), členky Avengers, stala záporačka, která neměla problémy s tím brutálně vraždit. Seriál WandaVision ukázal, co k tomu vedlo, ale ve filmu to příliš vysvětleno nebylo. 

SOUVISEJÍCÍ: KVŮLI ROLI SCARLET WITCH JSEM PŘIŠLA O PRÁCE, O KTERÉ JSEM MĚLA ZÁJEM, PŘIZNALA ELIZABETH OLSEN

Dalo se tak očekávat, že někteří fandové Scarlet Witch budou přerodem jejich oblíbené postavy v padoucha zaskočeni a možná je to dokonce naštve. Což se také stalo, někteří film kritizují za to, že je prezentuje Wandu jako brutální záporačku. Jak na to reaguje spoluscenárista Michael Waldron?

"Hádám, že bych fandům WandaVision vzkázal, že to chápu. Být svědky toho, že postava, kterou zbožňujete dělá špatné věci je k vzteku. To vyvolává silné pocity, čehož se s našimi filmy snažíme docílit. Nikdy bychom to neudělali, pokud bychom neměli pocit, že jde o další krok v případě jejího dobrodružství."

A jaké budou následující kroky? To nevíme. Na konci druhého Strange Wanda zdánlivě zemřela, když se obětovala, aby zničila původní Darkhold a jeho varianty v ostatních vesmírech, ale těžko si představit, že už se neukáže. Možné to ale samozřejmě je. Zatím ale můžeme jen hádat, co má Marvel v plánu.

Zdroj: The Playlist, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Jejím úmrtím si nejsem až tak jistý. Je tam červený záblesk což by mohla být teleportace.

    OdpovědětVymazat