Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství: Video z natáčení důležité potitulkové scény. A proč jsme se nedozvěděli nic o mutantech?

Vysvětlil to spoluscenárista. POZOR, SPOILERY!!!

Ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) měl sice cameo Patrick Stewart jako Profesor X, což je vůdce X-Menů, asi nejznámějšího týmu mutantů, ovšem o mutantech nepadlo ani slovo a tomuto tématu nebyla věnována žádná pozornost a to bez ohledu na to, že v komiksové zápletce House of M, u které se film inspiroval, sehráli důležitou roli. V House of M Wanda Maximoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) zešílela kvůli ztrátě svých dětí a způsobila to, že miliony a miliony mutantů ztratily své schopnosti. A proč se tedy druhý Strange nevěnoval i mutantům? To vysvětlil scenárista Michael Waldron:

SOUVISEJÍCÍ: CO JE ZAČ TAJEMNÁ POSTAVA Z POTITULKOVÉ SCÉNY DRUHÉHO DOCTORA STRANGE

"Ano, mluvili jsme o House of M a v tomto komiksu je spousta případů, kdy Wanda dělá špatné věci ve snaze získat zpět své děti. Ale nakonec jsme měli pocit, že příběh nepotřeboval mutanty, aby byl působivý. A víte, pokud jde o časovou linku MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce), neměl jsem pocit, že je správná doba na to [mutanty] představit, protože by to najednou bylo o mutantech. A tohle je ve skutečnosti příběh o Wandě a jejím smutku a tom, že propadla temnotě."

Ovšem, s tím, že se objevil Profesor X, se dá tušit, že se začnou v MCU v dohledné době řešit i mutanti a bude velmi zajímavé sledovat to, jak budou zakomponováni do děje. 

Stejně tak bude zajímavé sledovat to, co se bude dít poté, co byla v potitulkové scéně druhého Strange představena mocná kouzelnice a Strangeova (Benedict Cumberbatch) životní láska Clea (Charlize Theron). A právě z natáčení potitulkové scény pochází následující video.

Zdroj: ET, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat