Doctor Strange 2: Ve filmu se měl objevit Daniel Craig. A promoart ukazuje několik variant Doctor Strange


 Koho měl bývalý představitel Bonda ztvárnit? POZOR, SPOILERY!!!

Jak se spekuloval už dlouho před premiérou, ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) se představila mocná skupina superhrdinů Illuminati, kdy byl jedním z jejích členů i Reed Richards/Mr. Fantastic, tedy vůdce Fantastické čtyřky. 

SOUVISEJÍCÍ: VE DRUHÉM STRANGEOVI MĚL BÝT K VIDĚNÍ DALŠÍ BRATR THORA

Toho ztvárnil John Krasinksi, což je pravděpodobně nejoblíbenější volba fanoušků, kteří právě po jeho obsazení volali. Ovšem, podle všeho nebyl prvním kandidátem na tuhle roli. Zvažován byl totiž bývalý představitel Jamese Bonda Daniel Craig

Nakonec z toho ale sešlo kvůli problémům týkajícím se covid-19 a roli získal John. A byť rozhodně nezpochybňuji to, že je Daniel vynikající herec, tak si dovolím tvrdit, že je spousta lidí asi ráda, že to dopadlo jak to dopadlo. 

Nezbývá než doufat, že v případě Krasinskiho nešlo jen o cameo a uvidíme ho i v budoucnu. Přece jen, chystá se film Fantastická čtyřka a je tu možnost, že Marvel použije jiného představitele, ale hromada lidí doufá, že se vrátí John a v roli Susan Storm/Invisible Woman se k němu přidá jeho manželka Emily Blunt.

Kromě toho si prohlédněte promoart ke druhému Doctoru Strangeovi, který ukazuje více variant Doctora Strange z různých vesmírů. 

Zdroj: Twitter Justina Krolla, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat