Příští měsíc prý čeká Charlie Coxe návrat do role Daredevila. A druhý Batman je oficiální, bude mít stejného režiséra


 Komiksové střípky.

Ve filmu Spider-Man: Bez domova (2021) se do Marvelovského filmového universa vrátil Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox) a není asi překvapením, že má údajně Marvel v plánu udělat z něj součást jiných svých projektů (s tím, že později dostane i vlastní seriál). 

SOUVISEJÍCÍ: JAK MOC STREAMUJÍ LIDÉ BATMANA?

Zdá se, že k tomu dojde dříve, než možná někteří očekávali. Podle všeho má Charlie už příští měsíc má naplánováno natáčení v případě seriálu Echo. O tom, že ho v téhle sérii uvidíme se mluví už dlouho a není to ničím překvapivým, v komiksu byla Echo (Alaqua Cox) nejdříve protivnicí Daredevila a asi netřeba připomínat, že Echo vychoval Wilson Fisk alias Kingpin (Vincent D'Onofrio), což je ústřední protivník Daredevila. 

Nenabídnout tak v seriálu Echo Daredevila by byla očividně chyba a nezbývá než doufat, že nebude mít jen cameo roli, ale více promluví do dění. 

Natáčení série Echo aktuálně probíhá, očekává se, že premiéra se na streamovací službě Disney+ odehraje příští rok.

Batman opět v rukou Reevese

I když produkce Batmana (2022) nebyla zrovna bezproblémová, nakonec se z něj vyklubal povedený film, který se dočkal pozitivních recenzí i tržeb zhruba čtvrt miliardy dolarů. Není tak asi divu, že Warner Bros. oficiálně schválilo pokračování a nehodlá riskovat, i tentokrát se za kameru postaví režisér Matt Reevese. Datum premiéry zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: Daniel Richtman, CBM, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat