Rychle a zběsile 10: Režisér opouští film po pár dnech natáčení


 Justin Lin zůstane pouze producentem. 

Režisér Justin Lin natočil celkem pět filmů ze série Rychle a zběsile a tak asi není překvapením, že byl najat i pro desátý, který bude mít premiéru 18. 5. 2023. Překvapením je ovšem oznámení, že pár dnů poté, co padla první klapka Lin z role režiséra odchází a zůstane pouze producentem.

SOUVISEJÍCÍ: V DESÁTÉM RYCHLE A ZBĚSILE MĚLA PŮVODNĚ CHYBĚT JEDNA Z POSTAV. ALE VIN DIESEL SI JI "VYDUPAL"

Vysvětlení? Zatím se musíme spokojit s obecným vyjádřením právě Lina, který na sociálních sítích napsal:

"S podporou Universalu jsem udělal obtížné rozhodnutí odstoupit z pozice režiséra Fast X s tím, že zůstanu u projektu jako producent. Napříč více než 10 lety a pěti filmy jsme měli možnost natáčet s nejlepšími herci, nejlepší kaskadérské kousky a zatraceně nejlepší automobilové honičky. Z osobního hlediska jsem jako dítě asijských imigrantů hrdý, že jsem pomohl vybudovat nejrozmanitější značku filmové historie. Navždy budu vděčný neuvěřitelnému obsazení, štábu a studiu za jejich podporu a za to, že mě přivítali do rodiny Rychle a zběsile."

Nezmínil tedy důvod, proč k tomuto došlo, můžeme tedy pouze spekulovat, jestli to byly osobní důvodu, kreativní neshody nebo cokoliv jiného. Zatím nebyl nalezen jeho nástupce. Pokud jde o datum premiéry, to se nezměnilo, ale není jasné, jak dlouho bude trvat hledání Linova nástupce.

Zdroj: Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat