Batman porazil Snyderovu Justice League, ale na Mortal Kombat nestačil


I na streamu se filmu daří.

Film Batman (2022) to neměl snadné, došlo k výrazným změnám v případě herců i tvůrců, objevovaly se petice, které nesouhlasily s obsazením ústřední role a proběhlo několik změn data premiéry. Nebylo tak od věci být opatrný a obávat se o kvalitu filmu. 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA DLOUHO OČEKÁVANÝ TŘETÍ MORTAL KOMBAT

Ovšem, zkušený režisér Matt Reeves, který "oživil" sérii Planeta opic to zvládl a nabídl podívanou, která se dočkala pozitivního hodnocení jak ze strany novinářů, tak ze strany diváků a celosvětové tržby také nezklamaly, dosáhly téměř 760 milionů dolarů. 

Nedávno pak byl film nabídnut na streamovací službě HBO Max a aktuálně byla zveřejněna čísla a ta jsou velmi působivá. Za první týden od uvedení se komiksovka jen v USA dočkala 4,1 milionů zhlédnutí, což z ní dělá jeden z nejúspěšnějších projektů na HBO Max. 

Vedl si dokonce lépe než Snyderova Justice League (2021), která měla za stejné období 2,2 miliony zhlédnutí, na druhou stranu, 4,1 miliony zhlédnutí stačilo na stříbrnou příčku žebříčku filmů s nejvíce zhlédnutími za první týden. Na první místě je Mortal Kombat (2021) se 4,3 miliony zhlédnutí za prvních sedm dnů.

Zdroj: Deadline, Warner Bros./DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat