Sony schválilo třetího Venoma, další spin-off ke Spider-Manovi i čtvrté Krotitele duchů

 


Sony má velké plány. 

Během akce CinemaCon samozřejmě zazněla hromada zajímavých informací a s některým z nich přišlo i Sony, které kromě jiného oznámilo, že bude třetí díl Venoma, další Krotitelé duchů a nečekaný spin-off ke Spider-Manovi. 

SOUVISEJÍCÍ: VENOM A THOR SPOJÍ V KOMIKSU SÍLY

Je pravda, že druhý Venom (2021) měl tržby cca půl miliardy dolarů, což je zhruba o 350 milionů méně než, co zvládla jednička (2018), ale s ohledem na to, že rozpočet dvojky byl přibližně 110 milionů dolarů jde stále o finanční úspěch. 

Není tedy šokem, že Sony chce i trojku, ale asi by si ji mělo pořádně pohlídat, protože recenze novinářů ani názory "běžných" diváků nebyly v případě dvojky úplně přesvědčivé a je co vylepšovat. 

Pokud jde o Krotitele duchů: Odkaz (2021), ti byli vcelku chváleni, tržby byly přibližně 205 milionů dolarů, ale rozpočet jen 75 milionů dolarů, takže natočení dalšího dílu také dává z ekonomického hlediska smysl. 

Co se týče dalšího oznámeného filmu a to El Muerto, to je možná překvapení s ohledem na to, že se o něčem takovém nemluvilo. Projekt se zaměří na postavu jménem Juan-Carlos Sanchez, což je potomek rodiny wrestlerů, kteří mají k dispozici mystickou masku poskytující nadlidskou sílu a výdrž. Juan-Carlos je znám v komiksech hlavně proto, že chtěl zápas se Spider-Manem.

Už se dokonce ví, kdo si zahraje hlavní roli, bude to rapper Benito Antonio Martínez Ocasio alias Bad Bunny.

Ani v případě jednoho filmu zatím nebylo oznámeno, kdy se začne natáčet nebo, kdy bude premiéry.

Zdroj: CB, Deadline, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat