V seriálu Moon Knight byl zřejmě překvapivý odkaz na Kanga. A v komiksu spojí síly Thor a Venom


 Komiksové střípky.

Moon Knight není oním typem projektu, který by neustále odkazoval na zbytek Marvelovského filmového universa. Nicméně se tomu úplně nevyhýbá a občas se objeví určité odkazy na další projekty. A zdá se, že jeden unikl většině lidí, ovšem nakonec si ho přece jen někdo všimnul. 

SOUVISEJÍCÍ: BYLO ZÁMĚREM TVŮRCŮ, ABY NEBYLO JASNÉ, KDY SE ODEHRÁVÁ MOON KNIGHT

Vypadá to totiž, že ve třetí epizodě bylo odkazováno na padoucha Kanga. V komiksu se tento časem cestující záporák dostal i do starověkého Egypta, kde se z něj na určitou dobu stal faraón jménem Rama-Tut. 

A právě jeho obrázek měl na bundě jeden z padouchů, kterého Moon Knight (Oscar Issac) pronásledoval v ulicích Káhiry. Jestli šlo jen o pomrknutí na fandy, nebo Kang sehraje v příběhu větší roli, to odhalí až další epizody. 

Ta čtvrtá bude mít premiéru 20. 4. 2022.

V komiksech vznikají různá spojenectví a některá jsou nečekaná. Do této skupiny patří i to, ke kterému v červenci dojde v komiksu Thor. V něm totiž spojí síly právě titulní Thor a zloduch/antihrdina Venom. Konkrétně budou spolupracovat ve 27. a 28. čísle komiksu Thor, nicméně zatím není jasné, co k tomuto podivné spojenectví povede. 

Zdroj: Marvel Comics

 Zdroj: Marvel Comics/Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat