Tvůrci série Moon Knight chtěli, aby nebylo jasné, kdy se seriál odehrává. A všimli jste si chyby ve třetí epizodě?

 


Komiksové střípky. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

Tvůrci marvelovské série Moon Knight před premiérou prozradili, že to nebudou zrovna přehánět s tím, aby byl jejich projekt provázán se zbytkem Marvelovského filmového universa. A po třech odvysílaných epizodách je jasné, že nelhali. Náznaků existence jiných marvelovských projektů se objevilo jen pár a nebyly příliš výrazné. 

SOUVISEJÍCÍ: TŘETÍ EPIZODA MOON KNIGHTA ODKAZOVALA NA WOLVERINA. A SLOŽILA POCTU ZESNULÉMU HERCI

Kromě toho ze seriálu není jasné ani to, kdy se vlastně odehrává. Streamovací služba Disney+ na své časové ose zasadila seriál za všechny dosavadní filmy a seriály, ale ze samotného dění na obrazovce byste to asi nepoznali. 

A podle tvůrce seriálu Jeremy Slatera to byl to záměr:

"Spousta lidí se mě na to ptá, ale pardon, netuším [kdy se seriál odehrává]. Netušili jsme, kam bude náš seriál zasazen v souvislosti s ostatními seriály a filmy, takže časová linka byla záměrně neurčitá."

Je zvláštní, že si ani tvůrce seriálu není jistý, kdy přesně se Moon Knight odehrává, ale vlastně je skoro jedno, hlavní je, že je seriál zábavný.

A zábavný je občas i nechtěně. Asi jste si toho nevšimli, ale ve třetí epizodě se během honičky stala jedna nedůležitá ale úsměvná věc, v záběru se ocitl kameraman. Sice jen na chvíli, ale bystré oko některých diváků ho zaznamenalo. Kameramana můžete vidět na následující fotografii vpravo.

Čtvrtá epizoda Moon Knighta bude mít premiéru 20. 4. 2022.

Zdroj: Disney+/Marvel Studios

Zdroj: Twitter, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat