V marvelovské sérii Moon Knight byl odkaz na Wolverina. A třetí epizoda složila poctu předčasně zesnulému herci

Komiksové střípky. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

Nedávno měl premiéru třetí díl série Moon Knight. A stejně jako předchozí dvě se ani tahle nepřetrhla s tím, aby nabídla odkazy na jiné projekty z Marvelovského filmového universa. Ovšem, byla v ní jedna zajímavá zmínka o místě, které má spojitost s kultovní postavou. 

SOUVISEJÍCÍ: UŽ KONEČNĚ DANIELA RADCLIFFEA OBSAĎTE JAKO WOLVERINA, NAVRHUJE SANDRA BULLOCK

Jeden z poskoků překupníka s uměním a starožitnostmi Antona Mogarta (Gaspard Ulliel) Bek (Loic Mabanza) pronesl směrem k Layle (May Calamawy):

"Jsem si jistý, že po Madripooru toho máte vy dva hodně k řešení."

Madripoor je fiktivním ostrovem, který byl k vidění nejen v marvelovské sérii Falcon & Winter Soldier, ale také jde o místo, kde se v komiksu často vyskytuje právě Wolverine. 

A zdá se, že podle Bekova vyjádření se tam odehrálo něco důležitého. Marvel je samozřejmě znám tím, že rád nabízí podobné náznaky, aby o nich lidé diskutovali a dá se tušit, že se mu to povede i v tomto případě. 

Mimochodem, byl zmíněn francouzský herec Gaspard Ulliel. Ten bohužel letos ve věku 37 let zemřel poté, co měl vážnou nehodu na lyžích. Je tak pochopitelné, že se v seriálu Moon Knight dočkal pocty, k vidění byla obrazovka s textem:

"Na památku Gasparda Ulliela"

 Není úplně jasné, jestli natočil scény pro další díly, ale jasné je to, že Moon Knight byl jeho poslední seriálovou prací předtím, než tragicky zemřel.

Zdroj: TheDirect, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat