Už k*rva obsaďte Daniela Radcliffea jako Wolverina, navrhuje Sandra Bullock. A naznačil tvůrce Deadpoola přítomnost Wolverina ve druhém Strangeovi?


 Komiksové střípky.

Od chvíle, kdy společnost Disney zakoupila firmu Fox, která vlastní práva na hromadu komiksových týmů a postav, se řeší to, kdy se dočkáme návratu oblíbeného mutanta Wolverina a samozřejmě i to, kdo si ho zahraje.

SOUVISEJÍCÍ: TENHLE HEREC BY SI RÁD ZAHRÁL WOLVERINA. A BYL BYL SKVĚLOU VOLBOU

Původní představitel Hugh Jackman chvíli naznačoval, že by možná byl ochoten se vrátit, ale aktuálně to vypadá, že to není příliš pravděpodobné. Ano, bude těžké ho nahradit, ale byť se to některým nelíbí, dříve, nebo později k tomu prostě dojde.

Jedním z překvapivějších jmen, o kterých se v souvislosti s rolí Wolverina mluví, je Daniel Radcliffe. Některým by se jako Wolverine líbil, jiní mají odlišné favority, ovšem pokud jde o hercovu kolegyni z filmu Ztracené město (2022) Sandru Bullock, ta má jasno:

"Lidé, kteří máte na starosti Wolverina, můžete ho prosím k*rva obsadit? Prostě to udělejte. Přestaňte kolem toho chodit po špičkách, když se na to lidé ptají na tiskových konferencích. Jednoduše ho obsaďte."

Dá se tušit, že by Daniel jako Wolverine vyvolal určité negativní reakce, což se stává v podstatě kdykoliv, kdy je do ikonické role obsazen nový herec, ovšem to neznamená, že by nebyl skvělý. Ale těžko říct, kdo je favoritem Marvelu pro tuhle roli. 

A stejně tak těžko říct, kdy se Wolverine oficiálně stane součástí Marvelovského filmového universa. Někteří lidé se domnívají, že to bude už v Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (česká premiéra 5. 5. 2022) a tyhle spekulace znovu rozvířil spolutvůrce postavy Deadpool Rob Liefeld

Když totiž novinář Jim Viscardi na Twitteru sdílel obrázek kostýmu Wolverina a dodal k němu:

"Jednoho dne uvidíme Wolverina v kostýmu, který bude věrný komiksové předloze. Až k tomu dojde..."

A na to Liefeld reagoval:

"Je tím dnem 5. května???"

Pátého května proběhne v USA předpremiéra druhého dílu Doctora Strange, tím pádem samozřejmě jeho slova vyvolala velkou pozornost. Samozřejmě může jít o mírné zlobení fandů ze strany Roba, ale to se dozvíme asi až příští měsíc.

Zdroj: It's Gone Viral, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat