Tenhle herec si chce zahrát Wolverina a byl by skvělou volbou


 Ostatně, jeho rodina má s Wolverinem určitou historii.

Už poměrně dlouho se diskutuje o tom, kdo by mohl nahradit Hugha Jackmana v roli Wolverina. Padají různá jména, například Richard Madden, Taron Egerton nebo třeba Daniel Radcliffe. Někdy se ale mluvilo také o Pablu Schreiberovi a to je rozhodně velmi zajímavá volba. 

SOUVISEJÍCÍ: DANIEL RADCLIFFE JE UNAVEN Z OTÁZEK, ZDA BUDE NOVÝM WOLVERINEM

Samozřejmě díky drsné "neotesané" vizáži, která komiksového Wolverine evokuje, ale také je tu jedna zajímavost a to, že jeho bratr Liev ztvárnil Sabretootha ve filmu X-Men Origins: Wolverine (2009). A je známým faktem, že Sabretooth je ústředním protivníkem Wolverine. 

Je tu jeden "problém" a to, že Pablo měří 196 cm a Wolverine je v komiksu malý, ale Hugh Jackman má 190 cm a také se to zvládlo.

Herec dokonce prozradil, že s Marvelem už byl ve spojení:

"Bylo by to skvělé a pro mě by to bylo snová role. Pravdou je, že je mým oblíbeným hrdinou z dětství. Vždy šlo o můj oblíbený komiks, takže ano. Dlouhou dlouhou dobu s tímto chlapem flirtuji. Měl jsem v určité době mé kariéry několik setkání s Marvelem. Nikdy jsme nenašli vhodnou věc ve vhodnou dobu, ale určitě bych tomu byl otevřen."

Herec neprozradil, kvůli jaké roli setkání bylo a zřejmě k setkáním došlo v době, kdy ještě neměl Marvel zpět práva na Wolverina. Nyní je ale má a dříve, nebo později určitě novou verzi oblíbeného mutanta představí. A třeba bude Pablo jedním ze zvažovaných herců a rozhodně by to nebyl špatný nápad.

Zdroj: The Playlist, Stars (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat