Jsem unavený z odpovídání na to, zda budu nový Wolverine, prozradil Daniel Radcliffe

 

Spekuluje se o něm už dlouho. 

Hugh Jackman se zřejmě do role Wolverina nevrátí (byť se o tom spekuluje) a dá se tak tušit, že Marvel představí nového představitele této ikonické komiksové postavy. A jako o jednom kandidátovi se mluví o Danielu Radcliffovi. Právě ten se k tomu aktuálně vyjádřil:

"To je něco, o čem se často mluví v posledních pár letech. A pokaždé, když na to přijde řeč, já na to, 'Není to pravda. Není to ničím podloženo.' A všichni na to, 'On řekl, že by to mohla být pravda.' A já,  'Ne, neřekl. Řekl jsem opak.' ...Unavujeme mě na to odpovídat rozumným způsobem, takže vtipkuji a pokaždé si z toho dělám srandu... Ale ano, myslím si, že je to proto, že v komiksu je Wolverine vcelku malý, takže si lidé řeknou, 'Který herec je malý? On (Daniel Radcliffe má 165 cm, pozn. redakce). Takže by si ho mohl zahrát.' Cokoliv, co by mohlo naznačovat sebemenší podobnost s Hughem Jackmanem je [pro mě] neuvěřitelně lichotivé."

Zatím nevíme, jestli už Marvel má kandidát na roli Wolverina a ani netušíme, jaké plány s touhle postavou má. Ale ať se to některým líbí, nebo ne, jednou se představí nový Wolverine. Herec, který ho ztvární to bude mít těžké, Hugh Jackman byl skvělý, tak bude muset být Marvel hodně opatrný v tom, koho si vybere. Ovšem jsou kandidáti, kteří by se na to hodili. A je jasné, že dokud Marvel oficiálně neoznámí, koho si vybral, tak se o nich bude spekulovat. Daniel si tedy bude muset připravit pár dalších vtipných odpovědí na otázku, zda není favoritem zrovna on. 

Zdroj: The Tonight Show with Jimmy Fallon, Fox/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat