Takové násilí jste Marvelovském filmovém universu ještě neviděli, naznačil tvůrce série Moon Knight. A jaký překvapivý rekord už seriál má


Zajímavé prvenství.

Na streamovací službě Disney+ jsou sice k vidění marvelovské seriály, které původně vznikly pro Netflix a ty jsou mládeži nepřístupné, ale pokud jde o původní série pro Disney+, ty přístupnost "R" nemají. A to platí i pro Moon Knighta (premiéra 30. 3. 2022). Ovšem, to neznamená, že nebude násilný. Hlavní scenárista Jeremy Slater prozradil, že hranice přístupnosti PG-13 budou intenzivně testovány:


"Zapojil jsem se a začal jsem navrhovat [různé nápady] a řekl jsem, že chci vidět něco z Dobyvatelů ztracené archy, chci vidět něco z Krotitelů duchů. Chci přinést do MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce) něco z hororu, nějaká děsivá monstra a opravdu testovat hranice jak jen to pro nás bude možné. A Kevin (Kevin Feige, kreativní prezident Marvelu, pozn. redakce) to opravdu podporoval. A my jsme Kevina používali jako určitý testovací objekt v případě toho, jak daleko můžeme zajít - je tohle něco, v čem bychom se měli krotit? A na každém kroku nás tlačil hlavně do toho, abychom odvyprávěli ten nejlepší příběh. A neobávali se toho, jestli to nepřeháníme a neobávali se toho, že dojde na rozdávání ran. Ale já na to: 'Pojďme tlačit na PG-13, jak možné to jen bude, ať lidem naskočí husí kůže, nabídněme nějaké násilí, které ještě v MCU zatím neviděli."

Na druhou stranu tvůrce dodal, že seriál bude pro každého a nechtěli natočit něco, na co by se "nemohla" podívat velká část fandů MCU. 

A mimochodem, seriálu už má na kontě jeden zajímavý rekord. To prozradil režisér Mohamed Diab:

"Musím poděkovat Marvelu, že nám dal šanci hrát... Myslím, že [producent Grant Curtis] nám dal šanci pracovat na tomhle seriálu, když nám dovolil mít tahle zkušební čtení [scénáře]. Každý, kdo tam seděl propůjčil tomuto projektu duši. A musím říct, že držíme rekord, pokud jde o nejmenší množství dodatečného natáčení v historii Marvelu a to díky tomu, že jsme mohli hodně zkoušet."

Dotáčky a přetáčky jsou běžné, ale zdá se, že v tomto případě jich nebylo třeba ani zdaleka tolik, jako u jiných projektů.


Zdroj: Variety (I, II), Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat