Nejhorší potitulkové scény a rozhodně ne tak zábavné jako Venom, ani další reakce na Morbia nejsou zrovna pochvalné


 Nevypadá to dobře. 

Na konci tohoto měsíce (31. 3. 2022) bude mít premiéru Morbius, který vznikl na motivy marvelovského komiksu, ale dohlíželo na něj Sony. A nedávno se objevily první reakce novinářů, které nebyly zrovna nadšené. Vlastně vůbec. 

SOUVISEJÍCÍ: JE TO NUDA, HLÁSAJÍ PRVNÍ NÁZORY NA MORBIA

Teď jsou tu další názory, tentokrát z předpremiéry v Londýně a také to žádná sláva. Většina reakcí se shoduje na tom, že děj se vůbec nepovedl, je zmatený, nezajímavý a možná by prý fungoval před mnoha lety ale dnes ne. Sony podle některých stále nerozumí tomu, jak vyprávět příběh a Morbius je toho dalším příkladem. 

Situaci moc nepomáhá to, že triky nejsou zrovna excelentní a působí zmateně a stejně tak střih se nepovedl. Velmi často zaznívá to, že je film nudný a nezáživný. Nemáme doufat ve zrovna originální podívanou a v něco, co je inovativní. 

Určitá chvála míří na Jareda Leta. Někteří diváci tvrdí, že není úplně ideální volbou na hlavní roli, ale další pak, že je jedním z pozitiv filmu. 

V případě obsazení bylo zmíněno, že byť se objevuje slušná řádka zajímavých postav, tak ani to nepomáhá celkové kvalitě projektu. 

Zajímavé je, jaké reakce vyvolaly potitulkové scény (jsou dvě). Zatímco někteří je chválí, tak jiní (a není jich málo) je považují za zmatené a celkově nepovedené. Dokonce zaznělo to, že jde o jedny z nejhorších potitulkových scén vůbec. 

A pokud vás zajímá srovnání s Venomem (2018), Morbius prý není ani zdaleka tak zábavný. Objevilo se i několik pozitivních názorů, ale zatím jsou v menšině.

Zdroj: CBM, Sony Entertainment/Marvel Studios 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat