Je to nuda, tvrdí první názory na Morbia. A v Avengers: Endgame měl být odkaz na Agents of S.H.I.E.L.D.

 Komiksové střípky.

Za pár dnů a to 31. 3. 2022 bude mít premiéru další film inspirovaný marvelovskými komiksy, který ale vzniká pod dohledem Sony. Řeč jen o sólovce krev pijícího Morbia (Jared Leto) a byť trailery vypadaly zajímavě, první názory nejsou úplně nadšené. 

Zatím je jich jen pár, takže je nutné brát je s rezervou, ale podle všeho novináři, kteří už film viděli, nejsou u vytržení a označují projekt za nepromyšlený, nudný a podle nich pořádně nedrží pohromadě. Padá také slovo "špatný", což není moc lichotivé. 

Ne, že by Morbius neobsahoval povedené momenty a několik pomrknutí na fandy, tedy takzvaných easter eggs, ale to není dost, aby to motivovalo k návštěvě kina a klidně si prý můžete počkat na to, až bude film k dispozici pro domácí promítání.

Jak ale bylo řečeno, zatím film Morbia vidělo jen pár novinářů a třeba se s přibývajícím recenzemi hodnocení změní. Zatím to ale příliš nadějně nevypadá. 

Teď se vrátím k Avengers: Endgame (2019). Trochu překvapivě vyšlo najevo, že měl být ve filmu odkaz na seriál Agents of S.H.I.E.L.D. Zatímco tahle oblíbená série na filmové marvelovky odkazovala často, naopak to nefungovalo a marvelovky seriál v podstatě ignorovaly.

Ovšem, ukázalo se, že v Endgame měl být původně odkaz na Agents of S.H.I.E.L.D. Konkrétně během jedné scény měla být k vidění obrazovka se členy HYDRY a jedním z nich byl i Daniel Whitehall. Ten se objevil v deseti epizodách zmíněného seriálu, ale ve filmech dosud ne. Jeho představitel Reed Diamond prozradil, že byl osloven s tím, zda bude k dispozici, ale nakonec se očividně tvůrci Avengers: Endgame rozhodli plánované scény nenatočit.

Zdroj: Geeks Worldwide, TheDirect, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat