Mrtvá postava ze Spider-Mana se možná vrátí. A videa z natáčení filmu o lovci, který chce Spider-Mana jako trofej


 Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Pokud jste viděli Spider-Man: Bez domova (2021) a asi viděli, protože ho zhlédla snad většina světa (kromě Číny), tak víte, že tvůrci trošku pozměnili zažitý postup a Spider-Manův (Tom Holland) pohled na svět nedefinovala smrt strýčka Bena, ale smrt tetičky May (Marisa Tomei). Ale jak se zdá, neviděli jsme ji naposledy. Právě Marisa Tomes totiž pronesla následující:

"Ano, je tu Multivesmír. Původně to bylo součástí tajemství, ale teď o tom spousta lidí ví. Ale pravdou je, že pokud se mě na to někdo zeptal, sama Multivesmíru nerozumím... Rád bych se vrátila a byla toho součástí. Je tu také určitá historie. May Parker měla něco s Ant-Manem. No, chci tím říct, že je samozřejmě samostatnou postavou, ale je tu více témat k prozkoumání."

A právě existence Multivesmíru by mohla být způsobem, jak přivést May zpět. Zatím nic takového oznámeno nebylo a je otázkou, jestli by to nebylo trošku neuctivé ke smrti téhle postavy. Ale samozřejmě by se to dalo scenáristicky ošetřit tak, aby to dávalo smysl. 

Asi už jste slyšeli o tom, že se chystá sólovka postavy jménem Kraven The Hunter, což je lovec, který chce jako trofej získat i Spider-Mana. Hlavní roli dostal na starost Aaron Taylor-Johnson. Ten na videích z placu, která se objevila, k vidění není, zastupuje ho dublér, protože jde o akční scénu, ale alespoň se můžete přesvědčit, že je natáčení v plném proudu. Premiéra filmu je naplánována na 12. 1. 2023.

Zdroj: The Tonight Show with Jimmy Fallon, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat