Jak to vypadá s marvelovským projektem Nova? A který herec z předchozích dílů se neobjeví v Ant-Manovi 3

 


Komiksové střípky.

O tom, že by se měl objevit asi nejznámější člen marvelovské galaktické policie Nova Corps Richard Rider/Nova jsme slyšeli už několikrát, ale zatím se to nestalo, což mnohé fandy zklamalo. V roce 2020 se ovšem začalo mluvit o tom, že se pracuje na vlastním projektu Novy, nicméně od té doby jsme se nedočkali důležitějších zpráv, které by se ho týkaly.

SOUVISEJÍCÍ: NOVINÁŘI JSOU Z MOON KNIGHTA NADŠENÍ

Nyní se ale konečně začalo něco dít, odstartovaly práce na scénáři. Podílet se na něm bude Sabir Pirzada, který byl jedním ze scénáristů marvelovského Moon Knightovi. A ti, kteří viděli první čtyři epizody (z šesti) jsou z něj nadšení, takže je sólovka Novy v dobrých rukou. 

Zatím se neví, jestli půjde o film, nebo seriál a neznáme ani plánované datum natáčení/premiéry, ovšem alespoň už se něco děje.

Naopak v případě Ant-Man and the Wasp: Quantumania víme, kdy se ho dočkáme. Bude mít premiéru 27. 7. 2023. A nyní vyšla najevo nepříjemná zpráva, ve filmu se nevrátí jedna z postav, která byla k vidění ve dvou předchozích dílech. 

Řeč je o Kurtovi v podání Davida Dastmalchiana. Ten byl jedním z komediálních charakterů, ale tentokrát ho očekávat nemáme. David k tomu dodal:

"Nevypadá to tak [že se ve filmu objevím]. Ale to je v pořádku. Vím, že pracují na něčem nevěřitelném. Nemůžu se dočkat až uvidím, co Peyton (režisér Peyton Reed, pozn. redakce) udělá. Je to jeden z mých nejoblíbenějších režisérů... Má plno práce. Snažím se s ním zůstat v kontaktu, ale teď pracuje na neuvěřitelném filmu."

Důvod, proč se Kurta zřejmě nedočkáme není znám a ano, šlo o vedlejší postavu, ale byla jednou z těch, které pomáhaly komediálnímu nádechu filmů Ant-Man. Uvidíme, zda je důvodem jeho absence to, že třetí Ant-Man bude vážnější než jeho předchůdci nebo prostě nebyl pro Kurta v ději prostor.

Zdroj: Deadline, ScreenRant, Marvel Studios (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat