Moon Knight: Nejpovedenější marvelovský seriál všech dob a Oscar Isaac je to nejlepší od doby Roberta Downeyho Jr., vzkazují novináři. A nová upoutávka k tomu


Začněte se těšit (pokud už to neděláte). 

Už 30. 3. 2022 se dočkáme premiéry prvního letošního původního marvelovského seriálu pro streamovací službu Disney+. Jeho jméno je Moon Knight a mluví se o něm jako o psychologickém thrilleru. Což není něco, co by Marvel dělal často. Vstoupil tak do neprozkoumaných oblastí a to je vždy riskantní. Ale podle prvních názorů recenzentů to vyšlo na výbornou (k dispozici měli první čtyři epizody).

Novináři jsou nadšení z představitele hlavní role Marca Spectora/Moon Knighta herce Oscara Isaaca, kterého označují za to nejlepší od Roberta Downeyho Jr. Jeho výkon je prý fascinující a okouzlující. Jde prostě o nesporný klad seriálu. 

Co se recenzentům líbí je i to, že jde o místy opravdu temný intenzivní thriller s prvky hororu, ale jindy to má silné prvky Indiana Jonese a nechybí ani humor. Kombinace žánrů nepůsobí jako zběsilý mix, ale funguje to obvykle velmi dobře. 

Na čem dalším se novináři shodnou je to, že jde o úplně něco jiného, než co jsme v Marvelovském filmovém universu zatím viděli, což se ostatně dalo čekat, většina marvelovských seriálů pro Disney+ se snaží být originální a vychází to. 

Moon Knight je místy také prý hodně praštěný a šílený, ale v dobrém slova smyslu. Je ale na místě zmínit, že zatímco někteří recenzenti tvrdí, že je ujetý velmi, ozvali se i ti, kteří tvrdí, že není šílený tak, jak doufali. Očividně je to subjektivní.

Zazněl také názor, že Moon Knight bude bavit spíše ty, kteří komiksovou předlohu neznají, ale ti, kteří ano už by nemuseli být vysloveně nadšení. Zřejmě se (očekávatelně) dočkáme odklonů od předlohy. 

První epizody také potvrdily slova tvůrců o tom, že seriál nebude silně provázán se zbytkem Marvelovského filmového universa. Podle jednoho z recenzentů je odkazů minimum.

Prostě a jednoduše máme očekávat jeden z nejoriginálnějších origin příběhů v Marvelovském filmovém universu a to v dobrém slova smyslu. 

Kromě toho si užijte novou upoutávku.

 

Zdroj: The Direct, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat