Ms. Marvel: Trailer na první marvelovský seriál s muslimskou superhrdinkou potěší hlavně děti


 Je velmi hravý. 

Ms. Marvel měla mít původně premiéru už v minulém roce, ale došlo k přesunům a dočkáme se 8. 6. 2022 s tím, že první řada bude mít šest epizod.

SOUVISEJÍCÍ: NEJLEPŠÍ MARVELOVSKÝ SERIÁL, TVRDÍ O MOON KNIGHTOVI NOVINÁŘI

Jestli znáte komiksovou Kamalu Khan/Ms. Marvel, tak jde o velkou fanynku Captain Marvel. Kamala patří k národu Inhumans a probudily se u ní schopnosti v podobě možnosti měnit velikost svého těla. Seriálová Ms. Marvel na tom bude trochu jinak. 

Stále půjde o velkou milovnici Captain Marvel, ale její schopnosti budou trochu jiné. Podle traileru to nevypadá, že patří k Inhumans (zřejmě proto, že ve filmech jsme se o nich příliš nedozvěděli, působili v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.) a schopnosti bude mít odlišné, dokáže vytvářet energetické objekty (trošku se to podobá tomu, co umí Green Lantern s pomocí prstenu). 

A zdá se, že seriál Ms. Marvel se bude držet trendu předchozích projektů, kdy je každý trochu jiný. Tenhle působí jako něco, co je určeno hlavně pro dětské publikum. Je to veselé, hravé a pestrobarevné. Ale nudit by se u toho nemuseli ani dospělí.

 

Zdroj: Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat