Doctor Strange 2: Vráti se Robert Downey Jr. jako Iron Man? A jak to je s Profesorem X? Na to odpověděl producent


 Richie Palmer promluvil o zajímavých tématech.

Spekuluje se o tom, že ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) bude k vidění Iron Man, ale nezahraje si ho Robert Downey Jr., ovšem Tom Cruise, který byl původně pro roli zvažován. Pokud se to potvrdí, pak půjde o varianta Iron Mana, kterého známe.

Ovšem, nyní se spekuluje o tom, že by cameo mohl mít i Robert Downey Jr.. A právě k tomu se vyjádřil producent Richie Palmer:

"Jak jste viděli v případě Spider-Man: Bez domova, některé spekulace se ukázaly být pravdivé, některé ale ne... Rád bych znovu viděl Tonyho, ale některé dohady jsou jen dohady."

Tony Stark/Iron Man v podání Cruise by měl být podle odhadů členem skupiny mocných superhrdinů Illuminati, jejímž vůdcem by měl být Profesor X (Patrick Stewart). Jeho hlas na 99,9 % zazněl v traileru, byť jsem neviděli jeho tvář, pouze rameno a ucho. I k tomu Richie něco dodal:

"Budu citovat první film X-Men a řeknu, 'Jste si jistím, že jste skutečně viděli, co jste viděli?' Je tu nekonečné množství verzí těchto postav a jen to, že jste mohli slyšet něco povědomého neznamená, že je to něco, co jste viděli předtím."

To nezní jako popření, ale jako naznačení toho, že se Profesora X dočkám, ovšem verze, kterou ještě neznáme, což nakonec není překvapením.

Zdroj: Empire, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat