Jak odpověděl Paul Bettany na to, zda se vrátí jako Vision ve druhém Doctoru Strangeovi? A dvě marvelovské hrdinky dostaly speciální ocenění


 Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Ano, Vision ve filmové sérii Avengers neskončil úplně nejlépe, ale s ohledem na to, že v Marvelovském filmovém universu funguje Multivesmír není vůbec žádný problém s tím přivést ho zpět. A vlastně k tomu není potřeba ani Multivesmír, jak ukázal seriál WandaVision

SOUVISEJÍCÍ: UPOUTÁVKA NA DRUHÉHO DOCTORA STRANGE SLIBUJE NEČEKANÉ VĚCI

Co tím chtěl básník říct? Že smrt v komiksovém světě nemusí (a často není) být konečná. A protože ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) bude očividně přivedeno zpět hned několik zajímavých postav, není divu, že představitel Visiona Paul Bettany dostal otázku, jestli můžeme očekávat i jeho:

"To je opravdu skvělá otázka. A znovu, jak jsem řekl, budu k vám naprosto upřímný. Ptáte se, jestli... jsem v Doctoru Strangeovi? Ano, ne, ano, ne, ano, ne. Nevím. Jsem? Co myslíte?... Nemůžu tyhle spekulace o tom, že ve zmíněném Doctoru Strangeovi jsem, potvrdit, ani vyvrátit."

Samozřejmě se nedalo očekávat, že herec jasně odpoví, víme, že Marvel je velmi tajnůstkářský a žádá to i po svých hercích. Ale zatím není příliš náznaků, že by se měl Vision vrátit, kromě toho, že bylo jeho jméno zmíněno v trailerech. Premiéra druhého Doctor Strange je na plánována na 5. 5. 2022.

Cena pro dvě marvelovské hrdinky

Marvel slíbil, že bude rozmanitější a své sliby plní. Důkazem budiž například to, že se ve filmu Eternals (2021) objevila postava jménem Makkari v podání herečky Lauren Ridloff a v seriálu Hawkeye postava jménem Echo v podání Alaquy Cox

Obě jsou první hluché superhrdinky (Echo v seriálu Hawkeye nebyla zrovna superhrdinka, ale v komiksu se z ní superhrdinka postupem času stala) v Marvelovském filmovém universu a obě byly ztvárněny hluchými herečkami.

A Marvel se díky tomu, že zahrnul osoby s postižením dočkal ceny Seal of Authentic Representation od organizace Ruderman Family Foundation. Gratulace.

Zdroj: THR, The Late Show with Stephen Colbert, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat