Doctor Strange 2: Obávaná kniha temné magie bude mít víc prostoru. A čí je pravděpodobně krev, kterou je pokryta Scarlet Witch



Premiéra se blíží. 

Důležitou roli ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) sehraje i Wanda Maximoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Ta v seriálu WandaVision pracovala s mocnou knihou temné magie Darkhold a právě ta bude mít ve filmu výraznější roli. Prozradil to specialista na rekvizity Russell Bobbitt:

"Pokud jde o příběh, tak bude mít větší dopad než v případě našeho seriálu."

To je rozhodně dobře s ohledem na to, o jak mocný a zajímavý artefakt se jedná. Je sice pravda, že mu bylo věnováno dost pozornosti v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., ovšem tahle série je ve zbytku Marvelovského filmového universa trochu ignorována, verze Dakholdu z WandaVision je tedy zřejmě odlišná od té z Agentů a je takzvaně kanonická. 

SOUVISEJÍCÍ: FANDOVÉ OBJEVILY V TRAILERU NA DRUHÉHO DOCTORA STRANGE PODIVNOU BYTOST

Mimochodem, je veřejným tajemstvím, že Scarlet Witch (byť není jasné, jaká její verze) napáchá ve filmu Doctor Strange 2 velkou škodu. Očekává se dokonce, že to bude ona, kdo vyvraždí většinu členů mocné skupiny superhrdinů známé jako Illuminati. A zdá se, že to samé naznačil i jeden z trailerů. 

V několika upoutávkách jsme viděli Scarlet pokrytou krví, ale nebylo jasné, komu patří. V nedávném TV spotu to sice stále nebylo vysvětleno, ale ukazuje Wandu, jak kráčí pokrytá krví a pohrává si s hlavou robotické bytosti Ultron Sentry (kterou pak zničí) a z předchozích videí víme, že roboti Ultron Sentry slouží právě skupině Illuminati. Stejně tak to vypadá, že daný záběr pochází z jejich centrály, takže se dá tušit, že Scarlet Witch je napadne.

Asi se shodneme na tom, že Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství vypadá zajímavěji a zajímavěji a otřese Marvelovským filmovým universem jako málokterý film před ním. 

Zdroj: The Phase Zero, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat