Doctor Strange 2: Fandové objevili v traileru podivnou postavu. Kdo by to mohl být?


 Teorií je víc. 

Marvel rozhodně ví, jak docílit toho, aby se o jeho filmech a seriálech diskutovalo. Ostatně, stačí, aby zveřejnil obrázek nebo trailer ke svým projektům a hned se vyrojí hromada spekulací. Příkladem budiž nedávná upoutávka na Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022). Právě o jednom momentu z ní se aktuálně hodně mluví.

SOUVISEJÍCÍ: VISION VE DRUHÉM DOCTORU STRANGEOVI?

Důvod? V momentě, kdy se objeví logo Marvel Studios je pod ním k vidění monstrózní tvář. Je to jen okamžik, ale pokud se na něj člověk soustředí, uvidí, že tam opravdu někdo vykukuje, ale nejde o tak jasný záběr, aby bylo možné přesně identifikovat, o koho se jedná. 

To samozřejmě znamená, že dojde na dohady. A ty nabízejí různé odpovědi. Nejpravděpodobnější možností je podle nich bůh chaosu Chthon, který přišel o svou fyzickou schránku, ale snaží se ji získat zpět a dostat se na Zemi. A je na místě zmínit, že se jedná o tvůrce knihy temné magie Darkhold, která je aktuálně v rukou Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). 

Další možností by mohl být Mephisto, což je démon, jehož části duše byly použity k vytvoření dětí Scarlet Witch, ale poté je znovu absorboval a tím děti zanikly. To vedlo k tomu, že se Scarlet zhroutila a napáchala velké škody. O přítomnosti Mephista se spekulovalo už v případě seriálu WandaVision, ale to se nepotvrdilo. Třeba k tomu dojde nyní. 

Objevují se i další tipy, kdo by ona tajemná bytost mohla být, ale jedno je jasné, Marvel jistě neprozradí, kdo to je a s úsměvem bude sledovat, jak se o tom zběsile spekuluje. 


Zdroj: TheDirect, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat