Herec z Eternals a Batmana byl zatčen v Irsku

 


Co Barry Keoghan provedl?

Možná to tak někomu nemusí připadat, ale herci jsou také jen lidé. Ale občas bohužel pro ně lidé, kteří jsou skoro neustále na očích veřejnosti. Tím pádem, pokud provedou něco, co není úplně ideální (případně dokonce nezákonné) často se to dozví "celý svět". 

SOUVISEJÍCÍ: DALŠÍ PROJEKTY S FLASHEM EZRY MILLERA ZŘEJMĚ DOSTLY STOPKU

To nyní zjistil Barry Keoghan, kterého si můžete pamatovat jako Druiga v marvelovce Eternals (2021) nebo jako Jokera ve filmu Batman (2022). Barry byl v neděli zatčen v Irsku kvůli opilosti na veřejnosti. Naštěstí pro něj byl ale nakonec propuštěn aniž by bylo vzneseno obvinění. Oficiální vyjádření policie zní:

"Státní policie zatknula dvacátníka z důvodu narušování veřejného pořádku, k čemuž došlo v Clongriffinu přibližně v 6:45 ráno, v neděli 10. dubna 2022. Později byl propuštěn bez vznesení obvinění s tím, že mu bylo vystaveno oznámení o pokutě."

Vyšel z toho tedy relativně dobře, byl rychle propuštěn jen s pokutou a doufejme, že se poučil, protože pro filmová studia není příliš lákavé zaměstnávat herce, které provází pověst problémového člověka. Takový Ezra Miller by mohl vyprávět.

Zdroj: Independent.ie, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat