Rychle a zběsile 10: Ve filmu původně nebyla jedna z výrazných postav. Vinu Dieselovi se to ovšem nelíbilo

Dupl si. 

V příštím roce bychom se měli dočkat filmu Rychle a zběsile 10 s tím, že se v něm jako padouch objeví Jason Momoa a samozřejmě se vrátí hromada postav z předchozích dílů. Ovšem, mezi nimi podle jedné z prvních verzí scénáře neměla být Mia Torreto v podání Jordany Brewster. To prozradil Vin Diesel:

SOUVISEJÍCÍ: DWAYNE JOHNSON ODMÍTL NÁVRAT DO RYCHLE A ZBĚSILE

"Když se objevil scénář k F10, nebyla v něm zahrnuta Mia Torreto... Někdo, komu podle mě vděčíme za bratrství Doma a Briana. Byl jsem opravdu zklamán a to až tak, že jsem si neuměl představit, jak bych mohl pokračovat... Mimochodem, neuvěříte, kdo upozornil na velmi důležitou roli Miy... má dcera Alpha Angel (přezdívka pro Dieselovu první dceru Haniu Riley Sinclair, pozn. redakce), která jasně řekla režisérovi: 'ŽÁDNÁ MIA, ŽÁDNÉ RYCHLE A ZBĚSILE 10!"

A s ohledem na to, že je Vin Diesel producentem série se nepřekvapivě podařilo docílit toho, že se Mia vrátí. Ostatně, je jednou z postav, které jsou v sérii od počátku, byť se v některých dílech neobjevila. V tom zatím posledním a to devátém ale ano a uvidíme ji očividně i desátém.

Zdroj: Instagram, Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat