Thor: Láska jako hrom - Nový plakát s Mighty Thorem. A popis helmy odhaluje příběh očekávané komiksovky


 Nakonec se bude film držet komiksu. 

Jak už víme a jak potvrdil trailer k filmu Thor: Láska jako hrom/Thor: Love and Thunder (premiéra 7. 7. 2022) se vrátí Jane Foster (Natalie Portman) a stane se z ní Might Thor. To se odehrálo i v komiksu, kde se Jane transformovala v Mighty Thora proto, že trpěla rakovinou a tohle byl způsob jak ji zachránit. 

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER NA THOR: LÁSKA JAKO HROM ZÍSKAL ZA PRVNÍCH 24 HODIN HROMADU ZHLÉDNUTÍ

V případě filmu ale tvůrci nechtěli prozradit, jestli použijí tuhle dějovou linku, ovšem nyní už to jasné je. Je to patrné z popisku k oficiální replice helmy Mighty Thora:

"Rakovinou trpící astrofyzička a Thorova bývalá přítelkyně Jane Foster navštíví Nový Asgard a její život se navždy změní. Části rozbitého Mjolniru, kladiva hromovládce, ji změní v Mighty Thora a poskytnou jí superschopnosti, kterými disponuje i Thor, aby bojovala s vnitřními i vnějšími hrozbami. S tím, že je nositelkou Mjolniru se z ní stal božský ochránce a zrodil se nový hrdina! S pomocí Thora, Valkýry a Strážců Galaxie bude Mighty Thor čelit Gorru the God Butcherovi. Gorr, který je sám nositelem božských schopností, se snaží zbavit vesmír bohů pokaždé, když na ně narazí. S tím, že bojuje s rakovinou ve své lidské formě a Gorrem v její božské formě, se Jane Foster zaplete do nesnází epických rozměrů, kdy dojde na spoustu lásky i blesků!"

Zdá se, že Mighty Thor bude mít velmi velkou roli, takže není divu, že tahle postava dostala i vlastní plakát (ten je variací na poster Thora, který se objevil nedávno).

Zdroj: Marvel Studios

Zdroj: TheDirect, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat