Tobey Maguire ve druhém Doctoru Strangeovi údajně nebude. Ale Andrew Garfield by s ním velmi rád znovu pracoval


 Snad se jich dočkáme.

Určitě nebude nikdo zpochybňovat, že velký vliv na úspěch filmu Spider-Man: Bez domova (2021) má fakt, že se v něm objevili tři představitelé filmových Spider-Manů. K Tomu Hollandovi se přidali Andrew Garfield a Tobey Maguire

SOUVISEJÍCÍ: KOLIK PROSTORU BUDE MÍT SCARLET WITCH VE DRUHÉM DÍLU DOCTORA STRANGE?

A mluví se o tom, že to nebyli naposledy, co jsme v projektech od Marvelu tyhle dva viděli. Často se skloňuje například Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022), ale k tomu nakonec zřejmě nedojde.

Tvrdí to několik v minulosti poměrně spolehlivých zdrojů, kdy je odkazováno například na to, že se původně počítalo s tím, že bude mít druhý Doctor Strange premiéru před Spider-Man: Bez domova a tím pádem by přítomnost Tobeyho nebyla zrovna ideální volbou a to bez ohledu na to, že film režíruje Sam Raimi, který stojí za trilogií Spider-Man, ve které měl zmíněn herec hlavní roli. 

To ale neznamená, že se Tobeyho v Marvelovském filmovém universu už nedočkáme. Jen zatím není jasné, kdy by k tomu mohlo dojít. A i Andrew Garflield by s ním znovu rád spolupracoval:

"Rád bych znovu s Tobeyem pracoval. Chci tím říct, že je to skvělý herec a dobrý kamarád a opravdu ho zbožňuji. Miluji s ním trávit čas."

Tak snad pánové dostanou šanci a nejlépe v nějakém filmu, nebo seriálu od Marvelu.

Zdroj: WGreatPowerBook, ET, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat