Není to překvapením, dva z nejočekávanějších "letních" filmů jsou marvelovky. A Kang měl být původně "dědula"


 Komiksové střípky.

Letní filmová sezóna se blíží a jak studia i diváci dobře vědí, jde o nejatraktivnější období pro uvedení filmů do kin. Letos se tím pádem dočkáme slušné řádky zajímavých projektů a známý prodejce vstupenek Fandango uspořádal anketu, ve které se ptal, na které projekty se diváci nejvíce těší. Asi vás nepřekvapí, že dva z nich jsou marvelovky. Tady je TOP 5.

5. Mimoni: Padouch přichází (česká premiéra 30. 6. 2022)

4. Top Gun: Maverick (česká premiéra 26. 5. 2022)

3. Jurský svět: Nadvláda (česká premiéra 9. 6. 2022)

2. Thor: Láska jako hrom (česká premiéra 7. 7. 2022)

1. Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (česká premiéra 5. 5. 2022)

Old Man Kang

I když se původně předpokládalo, že se padouch Kang (Jonathan Majors) představí až ve filmu Ant-Man and the Wasp: Quantumania (premiéra 27. 7. 2023), nakonec se jedna jeho varianta objevila už v seriálu Loki, ovšem původně měla vypadat úplně jinak. Prozradil to hlavní scenárista Michael Waldron:

"...He Who Remains (jméno, které používala daná varianta Kanga, pozn. redakce) byl v komiksu starý děsivý chlap a já v tomto případě zatlačil na Marvel a on na to slyšel, na nápad, že [naše verze] by měla být variantou Kanga. Věděl jsem, že se Kang stane v MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce) padouchem a přišlo mi skvělé zapojit ho nějakým způsobem do našeho příběhu o cestování v čase. A poté bylo na nás, abychom ospravedlnili jeho roli, ale Marvel nás v tom podporoval."

Asi se většina lidí shodne na tom, že verze Kanga, kterou jsme v seriálu nakonec viděli byla lepší než postarší slizký pán. Mimochodem, jistě už víte, že Loki dostane druhou řadu, ale zatím není jasné, jestli v ní sehraje Kang výraznější roli. 

Zdroj: Fandango, The Playlist, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat