Vin Diesel požádal Rocka o návrat. Ten mu vzkázal: "Nehrozí". A chtěl by herec kandidovat na prezidenta?


 Dwayne Johnson přání Vina Diesela nevyslyší. 

To, že se z Vina Diesela a Dwaynea "Rocka" Johnsona nestali během natáčení Rychle a zběsile zrovna velcí přátelé není tajemstvím. Vlastně to zašlo tak daleko, že Rock už nechtěl natáčet další filmy z hlavní série a raději se upsal spin-offu s Jasonem Stathamem

SOUVISEJÍCÍ: VIN DIESEL POŽÁDAL ROCKA, ABY SE VRÁTIL DO FILMOVÉ SÉRIE RYCHLE A ZBĚSILE

Vin Diesel se ale obhajoval, tvrdil, že jeho přístup z pozice producenta byl motivován tím, aby z herců dostal to nejlepší. Tomu se Dwayne více méně vysmál. Nedávno pak Diesel veřejně požádal Dwaynea o návrat do Rychle a zběsile, ale to asi nevyjde, protože reakce Johnsona nezní tak, že by to měl v plánu:

"Řekl jsem mu jasně, že se to k sérii nevrátím. Byl jsem rázný, ale současně srdečný, pokud jde o mé vyjádření a řekl jsem, že vždy budu herce podporovat a budu vždy fandit tomu, aby byla série úspěšná, ale nehrozí, že bych se vrátil. Vinovo nedávné vyjádření bylo příkladem jeho manipulace. Nelíbilo se mi, že do svého vyjádření zapojil děti a smrt Paula Walkera. Vynech ho z toho. Mluvili jsme o tom před několika měsíci a došli jsme k jasnému závěru."

Dá se souhlasit s tím, že Vinovo vyjádření okatě hrálo na city a není divu, že to se Dwayneovi příliš nelíbilo a stále si trvá na svém. 

A pokud jde o jinou záležitost a to, že si někteří lidé myslí, že by měl být prezidentem Spojených států amerických, tak ani do toho se nežene:

"No myslím, že v průzkumu byla téměř polovina Američanů pro to, abych kandidovat na prezidenta, díky čemuž se cítím pokorně. Podlomily se mi z toho nohy a nevím, jak jinak to popsat. Mít schopnost potencionálně povzbudit naši zemi je pokorná, velmi pokorná. Možná ze mě mluví Teramana (druh tequily, pozn. redakce), ale nevím zhola nic o tom, jak být politik. Nevím, jestli mám ve svém DNA politický gen. Vůdce? Ano. Patriot? Vždy. Politik? Ne."

Zatím se tedy nezdá, že by do toho šel, ale kdoví, co se stane v budoucnu.

Zdroj: CNN, Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat