Marvel by se měl dál věnovat příběhu manželky Hawkeye, myslí si tvůrce


 Rozhodně by to bylo zajímavé. POZOR, SPOILERY!!!

V seriálu Hawkeye jsme zjistili to, že Laura Barton (Linda Cardellini) není jen milou manželkou hlavního hrdiny, ale je mnohem víc. Podle indicií, které nám byly poskytnuty, to vypadá, že původně pracovala pro S.H.I.E.L.D. jako agentka 19, což je v komiksu kódové označení superhrdinky známé jako Mockingbird. 

SOUVISEJÍCÍ: AKTUÁLNÍ ČASOVÁ OSA MARVELOVSKÝCH PROJEKTŮ

A určitě je spousta lidí, kteří by rádi zjistili víc o Lauře a jejím profesním životě. Marvel zatím nic takového nepotvrdil, nedal vědět, jestli se na Lauru můžeme těšit i v budoucnu, ale režisér Hawkeye Rhys Thomas by byl rozhodně pro, aby se pokračovalo:

"To je to, co je vzrušující, pokud jde o Marvelovské filmové universum. Je to Marvel a komiksy jsou opravdu propracované. Je to universum. Co se mi na těchto nápadech líbí je to, že mohou být představeny skrze seriál. Napříč roky jsme ji viděli jako jeho ženu a očividně je tu touha [dál se věnovat jejímu příběhu]. Měli bychom se o ní dozvěděl víc. Skrývá se za ní víc než jen to, že zůstává doma s dětmi. Byla to zábavná malá věc, kterou jsme naznačovali v téhle řadě a také milá malá odměna, která doufejme naznačila, že uvidíme víc, pokud jde o tuhle postavu..."

Rozhodně by stálo za to se Lauře věnovat dál, tak snad k tomu dojde. 

Zdroj: Marvel, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat