Spider-Man 3: Pro Sony zřejmě půjde o nejvýdělečnější film všech dob. A fandové kárají "Kardashianku" za vyzrazení spoilerů


 Něco o nejnovějším dobrodružství Pavoučího muže.

Před pár dny Spider-Man: Bez domova (2021) překročil na tržbách miliardu dolarů a stal se nejúspěšnějším filmem letošního roku, což je velký úspěch s ohledem na to, že stále trvá pandemie covid-19 a to, že premiéru měl film teprve 13. 12. 2021.

SOUVISEJÍCÍ: DÍKY SPIDER-MANOVI SI TOM HOLLAND MŮŽE ŘÍKAT O POŘÁDNĚ VELKOU VÝPLATU

Je ale na místě připomenout, že vysoké tržby automaticky neznamenají vysoké zisky. Je samozřejmě nutné zohlednit rozpočet, to, že část tržeb připadne dalším subjektům (jako jsou provozovatelné kin) a propagace filmu také není za hubičku. 

Ovšem, v tomto případě se zdá, že Spider-Man: Bez domova by měl být nejvýnosnějším filmem, který zaštítila společnost Sony. V aktuální chvíli je údajně čistý zisk 242 milionů dolarů, ale podle odhadů stránek Deadline by to mohlo být více než 600 milionů dolarů.

Je ale nutné zmínit, že část zisku připadne Marvelu, který na filmu spolupracoval, podle všeho by to mělo být 25 %, ale stále to znamená, že si Sony pěkně "namastí kapsu". 

Mimochodem, v případě Spider-Man: Bez domova se samozřejmě rychle šířily spoilery, ale mnozí z těch, kteří nestihli jít do kina v prvních dnech se jim logicky snažili vyhnout. Což se ale ukázalo být jako extrémně těžký úkol, protože se spoilery objevily i tam, kde byste to asi nečekali. 

Například sledující Kim Kardashian (a že jich nemá málo) byli nemile překvapeni, když členka klanu Kardashianů ve svém "storíčku" na Instagramu prozradila velmi důležitou informaci z filmu. A to spoustu lidí zaskočilo a posteskli si na internetu. 

Celebrita (pořád nevím, co ji vlastně proslavilo) storíčko rychle smazala, ale už bylo pozdě a dočkala se rázné kritiky.

Zdroj: CBM, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat