Díky třetímu Spider-Manovi si Tom Holland může říkat o astronomické částky

 


Tomu se říká pořádná výplata. 

Než se britský herec Tom Holland začal objevovat v marvelovských filmech na šecích, které dostával za filmy, byly obvykle částky pod milion dolarů. To se samozřejmě změnilo, když se stal součástí Marvelovského filmového universa. 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA TŘETÍHO SPIDER-MANA

Jeho cena výrazně poskočila a podle odhadů byl za své role odměněn v rozmezí 2 až 5 milionů dolarů, což už je slušná sumička. Situace se ale opět změnila. Nyní, když film Spider-Man: Bez domova (2021) překročil na celosvětových tržbách miliardu dolarů je Tom samozřejmě extrémně v kurzu a podle odhadů serveru Variety může požadovat v případě budoucích projektů plat, který začíná na deseti milionech, ale neměl by pro něj být problém vyjednat si i dvacet milionů. 

Může to být ale i komplikací, například během vyjednávání se Sony a Marvelem o další účasti ve filmech Spider-Man. Zmíněné firmy by například mohly dojít názoru, že bude levnější roli přeobsadit, případně se například věnovat Millesu Moralesovi a ne Peteru Parkerovi a muset intenzivně vyjednávat s Tomem Hollandem. Ale snad se dohodnou.

Zatím nezbývá, než Tomovi gratulovat (a možná trochu závidět). 

Zdroj: Variety, Sony Entertainmant/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat