Spider-Man 3 má magickou miliardu. A Jessica Henwick odmítla roli v Shang-Chim, aby se mohla vrátit jako postava z Iron Fista

 


Komiksové střípky.

I když situace kolem covid-19 stále není ideální, tak se mluvilo o tom, že by Spider-Man: Bez domova (2021) mohl překonat hranici miliardy dolarů celosvětově, pokud jde o tržby. A je to tu. Tento víkend to nový Spider-Man zvládl, což je úctyhodné s ohledem na to, že je v distribuci teprve pár týdnů a na to, že nebyl zatím uveden v Číně, která patří k nejdůležitějším trhům vůbec. Spider-Man: Bez domova se tak za dva týdny stal nejvýdělečnějším filmem roku 2021.

Jessice preferuje Colleen

V minulosti jsme se dozvěděli to, že Jessica Henwick byla oslovena, aby si zahrála v marvelovce Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021), ale herečka to odmítla a vybrala si raději The Matrix Resurrections (2021)

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE ROZPORUPLNÉHO THE MATRIX RESURRECTIONS

Předpokládalo se tak, že v Shang-Chim měla ztvárnit nějakou menší roli, ale opak je pravdou, podle všeho to měla být jedna z hlavních postav a to Xialing, tedy sestra hlavního hrdiny. Jedním z důvodů, proč Jessica nabídku odmítla nebyl rozsah role, ale to, že stále doufá v návrat Colleen Wing, kterou si zahrála v marvelovských seriálech na Netflixu:

"Pokud bych natočila [Shang-Chiho], v podstatě bych uložila Colleen k ledu. Nebyl to hlavní důvod, ale určitě to bylo něco, na co přišla řeč. Miluji Colleen. Změnila můj život. Samozřejmě, pokud bych dostala šanci se k ní vrátit, udělala bych to, ale nevím, jak je to pravděpodobné. Charlie (Charlie Cox, představitel Daredevila, pozn. redakce) o této příležitosti věděl už před lety. On věděl, že [k návratu jeho postavy] dojde. Myslím si, že bych nyní už věděla, pokud by byly další plány s Colleen."

To ale neznamená, že to Marvel neplánuje. Byť zřejmě ne v dohledné budoucnosti, ale bylo by to fajn, Colleen Wing byla skvělou postavou. 

Zdroj: BoxOfficeMojo, CB, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat